136 LOCURI DE PARCARE 72 APARTAMENTE 2 STAȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINI ELECTRICE PARCARE SUBTERANĂ PE 2 NIVELE 1000 metri pătrați spații verzi 72 parcări pentru biciclete

Locație

Complexul rezidențial M-Avenue este situat pe strada Teodor Mihali nr. 45-51, la 3 minute de mers pe jos de FSEGA, facultatea cu cei mai mulți studenți din Cluj-Napoca, la 5 minute de Iulius Mall, și de parcul cu același nume, o oază de verdeață în jurul unui lac, un loc ideal pentru mișcare în aer liber, plimbare, sau chiar picnic.

Mai mult de atât, complexul rezidențial M-Avenue se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos față de unul dintre cele mai importante centre business din Cluj-Napoca, un hub economic care adună foarte multe companii multinaționale în același loc.
Locația complexului rezidențial M-Avenue este cu siguranță una dintre cele mai exclusiviste din oraș.

Confort și Dotări

Confort:

Dacă sunteți în căutarea unui apartament luminos și călduros, complexul rezidențial M-Avenue este alegerea perfectă. Asta datorită geamurilor foarte mari, anume alese pentru a permite luminii naturale să inunde interiorul apartamentului, pe tot parcursul zilei. 

În ceea ce privește confortul termic, aceasta este asigurat de centrala termică a complexului împreună cu sistemul de încălzire individual pe fiecare apartament, anume conceput pentru a asigura temperatura ideală, în cel mai eficient mod posibil. Această soluție a fost anume aleasă de noi, pentru a avea un impact mult redus asupra mediului înconjurător.

În acest sens, fiecare apartament este dotat cu un modul care asigură presiunea apei calde în mod instantaneu la temperatura dorită, un sistem inovator care este cu 15% mai eficient față de cel clasic, din punct de vedere a consumului redus de gaze naturale, iar încălzirea se face prin pardoseală. Complexul este izolat termic pe exterior cu un termosistem de 10 cm. 

Geamurile și feroneria sunt special alese pentru a satisface nevoia de eficiență termică, fără a face rabat la luminozitate și aer curat. Feroneria Mako are sistem de microventilație, pentru un aport suplimentar de aer proaspat fără a schimba drastic temperatura din locuință.

În plus, pentru confortul dumneavoastră, ansamblul rezidențial M-Avenue este dotat cu 2 lifturi pentru persoane. 

Finisaje și Dotări:

Apartamentele se predau în stadiul semifinisat, iar în executarea lucrărilor am avut o deosebită atenție la detalii și la calitatea materialelor folosite. Acestea includ pereți finisați până la stratul final de glet si primul strat de lavabil, șape, balcoane placate cu plăci ceramice, balustrade de sticlă și uși metalice la intrare. Tâmplăria este marca Gealan, cu 6 camere cu 3 garnituri, armătură zincată de 2 mm și 3 sticle 4 anotimpuri de 52 mm grosime.
Ca și dotări, apartamentele au toate instalațiile electrice și sanitare trase la poziție, inclusiv cadrele pentru vasul wc și pentru lavoar marca Viega, dar și instalațiile necesare pentru montarea aparatului de climatizare. Mai mult, complexul rezidențial dispune de coloane de ventilație pentru hote și pentru aerisirea băilor, iar ventilatoarele din bai sunt montate de noi.

Apartamente la cheie:

Vrem să vă oferim apartamentul perfect din toate punctele de vedere. Astfel, aveți posibilitatea să achiziționați apartamentul la cheie, cu finisaje de top și un design modern, care să fie exact pe gustul dumneavoastră. 

Puteți alege din cele 6 modele de design de apartament pe care vi le oferim, și să vă consultați cu echipa noastră de arhitecți pentru a vă amenaja apartamentul exact așa cum vă place.
Scopul nostru final este ca dumneavoastră să vă bucurați de apartamentul ideal ca design, amenajare și confort, pentru a vă putea muta în el imediat, fără alte bătăi de cap.

Contactează-ne!

Manager vânzări

Pischiș Răzvan

Adresă

Teodor Mihali, nr 45-51,
Cluj-Napoca

Trimite un mesaj!