Confort si dotari

Dacă sunteți în căutarea unui apartament luminos și călduros, complexul rezidențial M-Avenue este alegerea perfectă. Asta datorită geamurilor foarte mari, anume alese pentru a permite luminii naturale să inunde interiorul apartamentului, pe tot parcursul zilei.

Confort

În ceea ce privește confortul termic, aceasta este asigurat de centrala termică a complexului împreună cu sistemul de încălzire individual pe fiecare apartament, anume conceput pentru a asigura temperatura ideală, în cel mai eficient mod posibil. Această soluție a fost anume aleasă de noi, pentru a avea un impact mult redus asupra mediului înconjurător.

Fiecare apartament este dotat cu un modul care asigură presiunea apei calde în mod instantaneu la temperatura dorită, un sistem inovator care este cu 15% mai eficient față de cel clasic, din punct de vedere a consumului redus de gaze naturale, iar încălzirea se face prin pardoseală. Complexul este izolat termic pe exterior cu un termosistem de 10 cm.
Geamurile și feroneria sunt special alese pentru a satisface nevoia de eficiență termică, fără a face rabat la luminozitate și aer curat. Feroneria Mako are sistem de microventilație, pentru un aport suplimentar de aer proaspat fără a schimba drastic temperatura din locuință.

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si amorsa pigmentata
Instalații sanitare și electrice
Instalații pentru aparat climatizare
Rezervor WC, Viega
Încălzire în pardoseală
003-hammer
Tâmplărie Gealan, pachet 3 sticle
001-door
Uși glisante pentru ieșirea pe terasă
002-balcony
Balcone placate cu placi ceramice flotante
Grădină privată de 1000mp
Acces securizat și inteligent

Apartament la cheie

Vrem să vă oferim apartamentul perfect din toate punctele de vedere. Astfel, aveți posibilitatea să achiziționați apartamentul la cheie, cu finisaje de top și un design modern, care să fie exact pe gustul dumneavoastră.
Puteți alege din cele 6 modele de design de apartament pe care vi le oferim, și să vă consultați cu echipa noastră de arhitecți pentru a vă amenaja apartamentul exact așa cum vă place. Scopul nostru final este ca dumneavoastră să vă bucurați de apartamentul ideal ca design, amenajare și confort, pentru a vă putea muta în el imediat, fără alte bătăi de cap
Programeaza
o vizionare